Backpacken in Thailand. Waarom?

backpacken

Backpacken in Thailand is niet alleen zon, zee en strand. Er is nog veel meer. In combinatie met backpacken, krijg je alles te zien van Thailand. Hieronder een aantal weetjes over het backpacken in Thailand!

Het reizen door Thailand is niet moeilijk

In Thailand zijn er verschillende backpack parcours te vinden. De voorgaande backpackers hebben een mooie route gemaakt voor mede reisjunkies. Als je als backpacker daar komt, heb je alles eigenlijk zo geregeld. Er is genoeg openbaar vervoer, slaapplaatsen en locals die je op weg helpen.

Goedkoop

Bijna alles in Thailand is onwijs goedkoop. Voor een euro of twee heb je al een ruime maaltijd. Ook voor een slaapplaats ben je nog geen tien euro kwijt. Daarnaast zijn de locals gul genoeg om je een slaapplek of voedsel aan te bieden voor bijna niks. Het openbaar vervoer kost ook nog geen euro.

Je kan er onwijs veel doen

Thailand bezit heel veel verschillende natuurgebieden. Mocht je willen klimmen en hangen in de jungle, dan kan dat. Er is genoeg bos in Thailand om je een Tarzan te voelen. Voor wie liever wil zonnen, zijn er genoeg stranden.

Shop je helemaal suf op de lokale markten, vier feest met veel alcohol, bezoek de bezienswaardigheden, maak praatjes met locals in verschillende dorpjes of geniet lekker in luxe van het weer. Alles is mogelijk in Thailand.

Mocht je zelf niks willen regelen, dan zijn er ook tal van reisbureautjes die leuke tours kunnen regelen.

Nieuwe vrienden

Thailand is een magneet voor backpackers, dus je zal gegarandeerd andere backpackers tegenkomen. Misschien bewandel je tegelijkertijd dezelfde route en maak je zo nieuwe vrienden. Het backpacken opent je ogen, je leert nieuwe dingen en maakt nieuwe connecties. Daarom is backpacken zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *