Mijn reis top 3. Waar heen op vakantie?

top 3

Ik heb in mijn leven veel gereisd. Ik ben op veel mooie plekjes geweest. Ik wil deze informatie graag met u delen. In deze blog ga ik u dus vertellen wat mijn reis top 3 is. Ik focus mij op de verre reizen in deze blog. Maar vergeet niet dat er in Europa ook genoeg prachtige plekjes te vinden zijn. Op http://karel-verwey-fotografie.nl/ zijn een aantal mooie foto’s te zien van verschillende reizen.

Bij het maken van een verre reis stap je even helemaal uit je huidige leven. Het zal je opvallen hoe verschillend andere gebieden in de wereld zijn vergeleken met de regio waar je zelf in leeft. Je leert in een verre reis nieuwe mensen en culturen kennen. Ik hoop dat je na het lezen van mijn blog enthousiast wordt door een land.

Top 3 : nr.1

Op 1 staat voor mij Indonesië. Voor veel mensen een droom om naar dit land te gaan. Ik raad je het dan ook aan om het zeker te doen. Het land heeft een heerlijk klimaat die je gegarandeerd van mooi weer voorziet. Tijdens mijn rondreis heb ik een aantal eilanden aangedaan.  Ik begon in Bali. Ik had mij goed laten informeren. Ik hoorde dat Bali erg toeristisch is, maar ik moest wel een aantal dingen echt gezien hebben op Bali. Ik heb dus bewust gekozen om eerst het toeristische gebied op te zoeken, om daarna het authentieke Indonesië te zien. Verder heb ik tijdens de reis op Lombok geweest. Verder ben ik ook nog op de Gili-eilanden geweest en heb verschillende tempels.

Top 3 : nr.2

Op plek 2 staat een andere oud kolonie van Nederland. Zuid-Afrika is echt een aanrader als je naar Afrika wil. Het meest zuidelijk liggende land in Afrika. Iets wat je echt moet doen als je in Zuid-Afrika bent is een prachtige safari. Tijdens de safari zul je prachtige wilde dieren tegenkomen. Verder is de kustlijn van Zuid-Afrika ook echt een plaatje. Daarnaast ben ik toen in Kaapstad geweest. Zuid-Afrika zelf is erg goedkoop. Naast de vliegticket geef je verder vrij weinig meer uit.

Top 3 : nr.3

Op plek 3 Thailand. Ik ben enkele jaren geleden in Thailand op vakantie geweest. Dit was net voordat Thailand zo populair werd. Hedendaags is Thailand super populair en hebben velen al mogen genieten van bijvoorbeeld de prachtige stranden en natuur gebieden. De mooiste eilanden die ik heb bezocht zijn Koh Phi Phi en Koh Samui. Koh Phi Phi staat bekend om de prachtige stranden waar je prachtig kan snorkelen. Koh Samui is een van de meest bezochte en daardoor ook levendigste eilanden. Voor iedere portomonee zijn hier onderkomens te vinden.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen enthousiasmeren.

Karel Verwey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *